Zoom festival 12

Pogoji uporabe

Varstvo osebnih podatkov


Pionirski dom – Center za kulturo mladih, javni zavod za izobraževanje in kulturo se zavezuje, da bo podatke, ki jih boste posredovali preko spletne strani www.e-zoom.si ali na kakršenkoli drug način, varoval skladno z zakonodajo in internimi akti zavoda. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

 

Izključitev odgovornosti


Spletna stran www.e-zoom.si je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na strani. Vse informacije na spletni strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Pionirski dom – Center za kulturo mladih ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti spletne strani. V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Pionirski dom – center za kulturo mladih ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

 

Avtorske pravice


Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran www.e-zoom.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja.

 

E-zoom – ZOOM filmski festival


Vsi udeleženci filmskega festivala, dovoljujejo uporabo svojih avtorskih del za promocijo festivala.